Пред сградата на Столична община се проведе протест на Градския

...
Пред сградата на Столична община се проведе протест на Градския
Коментари Харесай

Въпреки протестните действия пред СО, общинска съветничка смело развя украинското знаме

Пред постройката на Столична община се организира митинг на Градския съвет на Българска социалистическа партия, симпатизанти на " Възраждане " и НД " Хан Кубрат ", съобщи кореспондент на Sofia24.bg .

На митинга се появи и депутатът от " Възраждане " Петър Петров. Той сподели, че " България не е Европа " и че над български институции не би трябвало да се вее знаме на непозната страна.

" Възраждане “ не са срещу да се окаже помощ на Украйна, а са срещу да се изпраща военна помощ. Решението за преименуване на улици в София е голословно, нестимулирано и не съблюдава буквата на закона, уточни Петров.

Полицията се грижеше от самото начало за запазване на публичния ред, защото имаше провокативни дейности.

Възрастна дама бе обиждана, защото се появи на митинга и развя украинското знаме. Протестиращите я нарекоха фашистка и й споделиха да си върви в Украйна.

Подобна беше обстановката и когато общински консултант от " Демократична България " развя самоуверено украинското знаме, а Калоян Паргов от Българска социалистическа партия я уточни и извика: " Ууу, оставка! ",  протестиращите я наскърбиха, като я нарекоха " гъска ".

Въпреки жителите, които стачкуваха и се оповестиха срещу повторното разглеждане от Столичния общински съвет на решенията за издигането на украинското знаме на постройката на Столична община и именуването на пространства на " Героите на Украйна “ и " Борис Немцов “, които регионалният шеф на София град анулира като незаконосъобразни, решенията още веднъж бяха признати.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР