Пред сградата на Народното събрание се провежда протест срещу COVID

...
Пред сградата на Народното събрание се провежда протест срещу COVID
Коментари Харесай

Мангъров на протеста: Първите в държавата се скриха заради един течащ нос!

Пред постройката на Народното събрание се организира митинг против Коронавирус ограниченията и зеления документ. Множество от хора идват на площада проведено, посредством платени автобуси от партия " Възраждане ". Звучат революционни и възрожденски песни. Чуват се възгласи " Долу ограниченията! "

Плътен кордон от служители на реда попречват митинг иращите да се приближат до постройката на Народното събрание. Униформени и жандармерия е ситуирана освен по площада, само че и в дребните директни в подстъпите към него. Недалеч от храм " Ал. Невски " е конфигурирано и водно оръдие за битка с безредиците.

На митинг а е и Атанас Мангъров  - ръководителят на Covid-отделението на Инфекциозна болница. Той разгласи, че " няма никаква изгода от боцкането ", тъй като имунизираните членове на КСНС са се самоизолирали като контактни лица на Covid-инфектирания Никола Минчев. 

Що за страна сме, в която целият съвет по Национална сигурност се скри, откакто на ръководителя на Народното събрание му текна сопола. Това разяснява вирусологът доцент Атанас Мангъров на митинг а пред Народното събрание. Десетки жители излязоха на народен митинг пред Народното събрание, проведен от Политическа партия " Възраждане ".

По-рано жители от Варна, пътуващи към митинг а, алармираха, че органи на реда са ги спрели напът за София поради проби за алкохол и опиати. Гражданите разясниха, че това е било полицейска провокация, само че след това всички рейсове на Възраждане от Варна са тръгнали към София. Впоследствие всички повторни проби на водачите са били са негативни. В Народното събрание депутати разясниха разнопосочно митинг а.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР