Пред разпад са структурите на “Продължаваме промяната в много градове

...
Пред разпад са структурите на “Продължаваме промяната в много градове
Коментари Харесай

Структурите на ПП пред разпад, членовете им против Петков, Василев и Бориславова

Пред разпад са структурите на “Продължаваме смяната ” в доста градове на страната, а съществена причина са тъпи решения на Кирил Петков и Лена Бориславова, написа “Труд ”, базирайки се на недоволни партийни членове .

В Пловдив, да вземем за пример депутатът Росен Костурков бил напът да напусне с цялата конструкция, тъй като Петков еднолично назначил за координатор някогашния народен представител Александър Ракшиев. Същият завежда отдел “Продажби ” за Пловдив на разследваната криптопирамида “Нексо ”.

Бунт и в Плевен

Огромно неодобрение има и в Плевен, регионът най-вероятно ще остане без нито един народен представител от актуалните, които били вбесени поради следващо “умно ” решение на тандема Петков-Бориславова да поверят акцията и реденето на листите на Радостин Василев. В момента от Плевен народен представител е едно от знаковите лица на партията и един от крупните предприемачи в нея Иван Христанов.

Другият депутат от този регион е Иван Манев. Брожения има и в организацията на Политическа партия в Перник, където никой от членовете на партията не влезе поради Бойко Рашков. Проблеми има в структурите и на други места в страната, организациите на Политическа партия в цяла северна България се тресат от кавги и противоборства.

Горещо изследване на " Алфа рисърч " попари " Промяната "

Хора, които са се дистанцирали към този момент от партията на Кирил Петков и Асен Василев обясниха, че съществена причина за разпада е неналичието на пари във групировката. Кандидатите за депутати били задължавани да финансират акциите си със лични средства или от спонсори.

Краткият живот на Народното събрание не им разрешавал да си възстановят вложените средства. Това била повода от Политическа партия да си тръгне един от най-богатите партийци - притежателят на “Еконт ” Николай Събев, на който му писнало да хвърля пари.

Очаквало се и други депутати-бизнесмени също да се откажат от присъединяване в листите на Политическа партия, защото партийната инвестиция се оказвала нерентабилна.

Драми с Демократична България

В локалните структури на Политическа партия има и още една тематика, по която тлее предстоящ спор. Обсъжданото обединяване с Демократична България, значи още хора без късмет за влизане в идващ парламент. Мнозина към този момент имали подготвеност, в случай че бъде оповестено явяване с общи листи с Демократична България, те да се откажат от присъединяване в листите, с цел да не се налагало да хвърлят пари напразно.

От четири месеца имало и разнобой сред Кирил Петков и Асен Василев - Даниел Лорер, а в основата на споровете били неуместните хрумвания на Петков. Бившият министър председател имал налудната идея, че на идния избор щели да изгубят мандати, само че в това нямало нищо ужасно, тъй като през есента щяли да провокират мощна вълна, да завоюват гласове, които да ги трансфорат в първа политическа мощ.

Петков обяснявал, че ще остане още една година отпред на партията, с цел да утвърди ситуацията, да го стабилизира и по-късно щял да я остави на Лена Бориславова, която щяла да е бъдещият министър-председател. Към момента целият пиар и организационната активност в партията били поверени точно на Бориславова, което в допълнение засилвало недоволството на Василев и Лорер.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР