Пред огромна подкрепа на родната публика в Бургас Стоян Копривленски

...
Пред огромна подкрепа на родната публика в Бургас Стоян Копривленски
Коментари Харесай

Копривленски прати в нокдаун Калинюк и го победи със съдийско решение

Пред голяма поддръжка на родната аудитория в Бургас Стоян Копривленски излезе в подглавното събитие на GLORY 89 против румънеца Сорин Калинюк и го победи безапелационно със съдийско решение.

Двамата непосредствено започнаха с бързи замени, като се редуваха да раздават удари с крайници и ръце. Копривленски работеше доста добре с крайници, демонстрирайки отличната си техника. Калинюк обаче пое всички удари и съумя да стои на добра отдалеченост, като даваше отговор на всяка офанзива на българина.

Във втори рунд Калинюк падна в нокдаун след мощен и бърз хай кик от Копривленски. Българският кикбоксьор се развихри, вкарвайки още хай кикове и удари с коляно.

Stoyan dropped Sorin with THIS high-kick on his way to a decision victory in Bulgaria!
— GLORY Kickboxing (@GLORY_WS)
В трети рунд Калинюк сподели твърда увереност да смъкна в нокдаун Копривленски и се впусна в офанзиви. Макар да отнесе няколко мощни удара, българският кикбоксьор съумя да се отбрани добре до края. В последна сметка след безапелационната игра в първите два рунда, Копривленски получи успеха със съдийско решение. Реферите отсъдиха 5:0 в интерес на българина, който по този начин си върна на румънеца за загубата в предходната среща сред двамата.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР