Пред многолюдна публика в съдебната зала протече последното открито съдебно

...
Пред многолюдна публика в съдебната зала протече последното открито съдебно
Коментари Харесай

Рози на благодарност в последното открито заседание на съдия Радослав Славов от Апелативен съд - Варна

Пред многолюдна аудитория в правосъдната зала протече последното намерено правосъдно съвещание на арбитър Радослав Славов от Варненския апелативен съд. Съдиите и чиновниците заеха местата на наблюдаващи в процеса, оповестиха от пресслужбата на институцията.

" Отива си още една легенда “, прошепна сътрудник. В края на съвещанието " гостите “ сервираха на ръководителя на правосъдния състав букет рози, в символ на признателност. Това е третият търговски арбитър в последните месеци, който екипът ни изпраща в отмора след всеотдайния десетилетен труд на полето на правото. 

Признателността на целия екип сервира зам.-председателят на съда и ръководител на Търговското поделение Анета Братанова с думите: " На подиума видях един достоен, доста спокоен, доброжелателен и разчувствуван арбитър. За нас залата е място на доста стрес и тествания, само че знам, че ще ти липсва. Не поради тогата и герба, а поради опцията по всевъзможен начин да променяш нещата към по-добро и да въздаваш правдивост. Дойдохме тук, с цел да засвидетелстваме почитание и признателност за професионализма и всеотдайността Ви, арбитър Славов “, сподели арбитър Братанова.

" В огромна степен на вас, всички сътрудници, дължа това, че постоянно съм работил с огромно предпочитание и съм вървял с убеденост по професионалния си път. Вие сте част от този път, тези, които сте ми давали колегиално отношение и поддръжка. Затова постоянно съм знаел, че в нашата специалност не сме сами, а триумфът е общ, зависи от помощта и работата на всеки един. Благодаря ви и за професионалната опора, и за другарството “, отвърна арбитър Славов на сътрудниците си.

Радослав Славов има над 28 години юридически стаж. От 1995 година до през днешния ден е бил единствено арбитър – в Районния и Окръжния съд във Варна, а от 2005 година е част от Търговското поделение на Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР