Пред Дейли Мейл бодигардът на кралица Елизабет Втора - Ричард

...
Пред Дейли Мейл бодигардът на кралица Елизабет Втора - Ричард
Коментари Харесай

Пред Дейли Мейл: Бодигард на кралица Елизабет разказа удивителна случка с нея!

Пред Дейли Мейл телохранителят на кралица Елизабет Втора - Ричард Грифин, описа невероятна преживелица с Нейно величество, която обезпечено ще ви сащиса. Оказа се, че в света има и хора (не туземци), които не разграничават облика на британската кралица. И самата Елизабет схванала това по чудноват метод.

Историята се развива в гората край обичаното й имение Балморал (където тя преди дни си отиде) в Шотландия. Кралицата се разхождала с телохранителя си в гората и се радвала на природата, когато изведнъж се появили двама американци - млада и влюбена двойка.

Видели отсреща си хора, американците спрели и се заговорили с кралицата и гарда й, без въобще да подозират коя е тя. След няколко сладки приказки за времето и приказната Шотландия, те попитали дали има смисъл да се отбиват до Англия. Елизабет отвърнала позитивно, имало какво да видят там.

" Освен да забележим британската кралица! Вие виждали ли сте я ", попитали туристите, а гардът на кралицата застинал в очакване. " Аз не съм я виждала, само че той - показала телохранителя си - много постоянно я вижда ", дала отговор Елизабет Втора.

След което персонално направила и фотография за спомен на младите, които я помолили да ги щракне в шотландската гора.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР