Пред БНР заместник-председателят на партия Има такъв народ (ИТН) Тошко

...
Пред БНР заместник-председателят на партия Има такъв народ (ИТН) Тошко
Коментари Харесай

За "дежурните депутати" от ГЕРБ: Манолова - безпринципно, от ИТН не коментират

Пред БНР заместник-председателят на партия " ИТН " (ИТН ) Тошко Йорданов съобщи, че от групировката няма да разясняват днешните изказвания на премиера , че и че могат да поддържат държавно управление на втората политическа мощ – Има Такъв Народ, за което може да се включат „ дежурни депутати “.

„ Това е доста тежка, комплицирана задача (съставянето на държавно управление - бел. ред.) и изисква несъмнено време. Така че да не дезертират, да не се оправдават, че не им доближават гласове. Нещо повече, в случай че толкоз им е нужно за нещо, съм подготвен да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат. За мен е значимо да има устойчиво ръководство в страната “, сподели Бойко Борисов при откриването на постоянното държавно съвещание през днешния ден.

Вчера.

Съпредседателят на коалиция " Изправи се! Мутри, вън! " Мая Манолова подложи на рецензия предлагането на Борисов да даде гласовете на 10 депутати на ГЕРБ за ново държавно управление.

„ Едва ли има българин, който да е дал своя вот за ГЕРБ с концепцията, че депутатите, които избира, ще бъдат разхвърляни да поддържат една или друга политическа мощ в Народното събрание – безусловно безпринципно “. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР