Пред Българската национална телевизия започна седмото издание на Гражданска Панорама.

...
Пред Българската национална телевизия започна седмото издание на Гражданска Панорама.
Коментари Харесай

Поредна Гражданска панорама пред БНТ

Пред Българската национална телевизия стартира седмото издание на " Гражданска Панорама ". Организатор на самодейността е гражданско.
Вчера от сдружението оповестиха, че имат намерение да зададат редица въпроси на президента Румен Радев, който ще взе участие в " Панорама " по Българска национална телевизия. “По информация на БОЕЦ, Радев имал желание да пристигна, с цел да поздрави бойците и жителите, като в това време пикаджиите на Буда и Пеевски щели да провеждат „ контрапротест ”, с цел да замерят Радев и да саботират нашето събитие. Категорично желаеме да се знае, че БОЕЦ нямаме потребност нито Радев да си прави ПР на наш тил, нито да участваме в платените свинщини на мафията и прислужниците й ", декларират от сдружението.
 Поредна Гражданска гледка пред Българска национална телевизия (НА ЖИВО) Поредна " Гражданска гледка " пред Българска национална телевизия (НА ЖИВО)
Поредното издание на " Гражданска Панорама " се организира довечера, като то още веднъж е пред постройката на Българска национална телевизия. Организатор на проявата е гра...
Ако президентът обаче отиде при тях, те ще му зададат още веднъж въпроси, които от дълго време му зададат – за КТБ, за защитата на Доган и Пеевски, за Иванчева, за Гешев и за " Турски поток ". " Ако Радев реши да се включи действително в борбата против мафията, постоянно може да се свърже с нас, има координатите на БОЕЦ ", споделят още от сдружението.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР