Преборих се с COVID-19 за броени дни. Помогна ми природният

...
Преборих се с COVID-19 за броени дни. Помогна ми природният
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Джинджифил и куркума убиват COVID-19

Преборих се с COVID-19 за броени дни. Помогна ми естественият артикул във тип на спрей, който към този момент е оказал помощ да стотици хора да се оправят със болести, изключително на дихателната система.

Това описа в разгара на третия пик на пандемията проф. Христо Мермерски, един от най-хубавите български специалисти в областта на здравословното хранене и естествената медицина, създател на 31 книги.



Продуктът унищожава изцяло цялата патогенна микрофлора - вируси, микроби, бактерии, низши гъби. При това работи и против другите разновидности, освен върху избран вариант, без безусловно каквито и да е странични резултати. От хилядите хора, които са го ползвали, няма нито един случай на отрицателен резултат - без значение дали се ползва превантивно, или за лекуване на грип, твърди известният академик с десетилетен стаж.

Напоследък е оказал помощ на прочут софийски доктор да преодолее доста тежко положение - затруднено дишане, кашлица, изнемощялост.

Трябва да осъзнаем, че сме в положение на война с вирусите, които се лепят по прашинките и превземат територии - без значение дали носим маски, или не. За страдание, сега прилагаме палиативни ограничения, а не ограничения за заличаване на вируса. И за победа в борбата с този рисков дребен зложелател не е задоволително миенето на ръце и строгата отдалеченост, счита професорът.

Предложил е на Министерството на здравеопазването да включи в битката с пандемията неговия естествен артикул, одобрен от Агенцията по медикаментите и храните. Той съдържа само естествени съставни елементи - прополисова смес, дестилат от джинджифил, пчелен прашец, куркума, канела, какао. Има и мощно антиоксидантни свойства - стопира разрушаването на клетките, на цели органи и системи.



В устната празнина на всеки един от нас има над 100 болестотворни микроорганизми и според от положението на имунната ни система се явява едно или друго заболяване.

За страдание, многочислените медикаменти, предлагани в аптеките, в действителност лекуват не болестта, а резултатите от него. Докато продуктът, който съм основал, отстранява причинителя на болестта - през носа и гърлото, изяснява проф. Мермерски.

При постоянно впръскване в ноздрите на продукта при изобилна хрема, зачервяване на носа, сълзене на очите признаците изчезват доста бързо, защото се прекъсва пътят на вирусите към респираторната система. След впръскване на препарата в гърлото при ангина, ларингит, фарингит, бронхит, бронхиална астма действието е също бързо и ефикасно.

Освен за лекуване на грипните болести, този артикул е извънредно ефикасен при лекуване още на бронхиална астма, като лекуването трае не повече от 30 минути за разлика от актуалната медицина, при която лекуването продължава с месеци и години.

Продуктът работи сполучливо при пародонтит, кървене на венците, разлюляване на зъбите, кожни болести и раздразнения - суха и мокра екзема, подсичания, гъбички, изяснява проф. Мермерски.

Проф. Мермерски е в контакт и с китайското посолство у нас. Предложил да отиде в Ухан, откъдето потегли вирусът, с цел да показва, че няма да се болести и може да лекува хората в знаковия регион със своя препарат.



На министъра на опазването на здравето проф. Мермерски предлага редом лекуване на труднолечими болести със средства на обичайна и естествената медицина, както и обществена медийна проява на резултатите от лекуването с естествени лекарствени средства.

Проф. Мермерски е основател и на естествен балсам на здравето, също утвърден от Агенцията по медикаментите, който работи подобряващо и подмладяващо заради високото наличие в съставените елементи на хормона на щастието серотонин.

Ученият е основател и на единственото в света кисело мляко, което вместо 1 или 2, съдържа 8 пробиотични бактерии и един пребиотик. Всички тези бактерии се хранят с отровата, насъбрана в човешкия организъм вследстие на нечисти храна, въздух и вода, като резултатът е изхвърляне на отровите и намаляване на неприятния холестерол.

Със средствата на естествената медицина могат да се лекуват тежки болести като гангрена, без да се прибягва към рязане на крака, може да се лекуват пилонефрит, глумеролонефрит, бъбречна непълнота, херпес зостер, Диабет 2 вид, подагра, сочи дългогодишната процедура на видния академик.

Мечтата на професора е основаването на национална клиника, в която лекуването да е комбиниране на достиженията на обичайна и на естествената медицина. Убеден е, че това ще е най-хубавият метод за използване в интерес на човешкото здраве на насъбрания си десетилетен опит в оправянето с доста труднолечими болести с естествени средства.

РЕЦЕПТИ ЗА СТОЛЕТНИЦИ

Ако желае да живее дълго, българинът би трябвало да се прекланя пред следните групи храни: плодовете, зеленчуците, гроздето, аленото вино, бобовите култури, маслодайните култури, меда и млякото с техните производни. Прочутата хубост на българката се дължи на белтъчините в храната й.

Днес обаче постоянно забравяме, че би трябвало постоянно да хапваме боб, който съдържа белтъчини и мазнини.

За по-лесно справяне с вирусите би трябвало да консумираме храни, които съдържат голямо количество витамини, микро- и макроелементи, аминокиселини. Най-бързо оказват помощ лимонът, ябълките, грейпфрутът, които унищожават множеството от болестотворните микроорганизми.

Много значима за имунитета е потреблението на портокали и грейпфрути, а извънредно

налично средство е ябълката - неповторим плод, който пречиства и зарежда организма с субстанции, които построяват мощна имунна система, споделя специалистът.

ХРАНАТА КАТО ЛЕКАРСТВО

Хората би трябвало да схванат, че би трябвало да одобряват значимите за организма субстанции в естествена форма, с храната. С моркови, а не със синтетика да вземем за пример би трябвало да си набираме витамин А, който подсигурява положително зрение, хубава коса и кожа и е мощен антиоксидант.

Печени картофи оказват помощ при киселини, сварено яйце, престояло в ябълков оцет 24 часа, смъква високото кръвно, чаят от широколистен живовляк смъква кръвната захар.

Ядките са извънредно потребни в дребни количества. Ако заран хапвате смлени орехи с мед, ще забавите развиването на атеросклерозата, поучава проф. Мермерски. В книгите му има подробна информация за ролята на обособените витамини, за това по какъв начин да си ги набавим посредством храната, както и за заболяванията, които предотвратяват и лекуват 100-те най-любими на българите храни.

ДА съдебна експертиза ХВАНЕМ ЗА ЗЕЛЕНО

В момента сме в промеждутъчен интервал на излизане от зимата, когато организмът ни е мощно отпаднал. Спасението е да се хванем за зелено. Започва да се развива копривата - неповторим артикул, храна и лекарство, излизат марулите, спанакът. Само 150 грама зелен лук обезпечават нужната доза витамин С, и то в лесноусвоима форма. Сега би трябвало да заложим на зеленчуците, с цел да дочакаме сезона на плодовете - ягодите през май, прасковите, кайсиите, същински съкровищници на потребни субстанции.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР