Пребиха възрастен човек и убиха кучето му заради 60 лева.

...
Пребиха възрастен човек и убиха кучето му заради 60 лева.
Коментари Харесай

Убиха ротвайлера на Дядо Стефан, пребиха го в дома му и му взеха 60 лева

Пребиха възрастен човек и убиха кучето му поради 60 лв.. Случаят е от врачанското село Бутан. 

В събота против неделя излязох на двора си да видя кучето какво прави, да отида до тоалетна. Върнах се в стаята и внезапно пред мен застана някакъв контур. Два удара, три удара, четвърти дали е имало или не, не знам, аз паднах на земята. Страшилище. Ударих си главата и очевидно съм изгубил схващане.

Това описа пред Нова тв 76-годишният Стефан Стефанов.

Само чух къде са парите, дай ги, описа той.

Казах му, че пари нямам. Обаче той сподели, че ще ме заколи. Аз му давам отговор, че какво има да ме коли, той към този момент ме е пребил, аз не мога да стана. Той ме прескочи, стартира да ме дърпа да се изправя. Изправих се някак. Хванах се за ръката му, нарани ме с едно ножче. Пак ме заплаши, че ще ме убие. Казах му къде са ми документите и парите, но те не бяха доста - 50-60 лв.. Не знам какъв брой са. Той не взе парите. Искаше да знае къде са огромните пари, а аз такива нямам. Той беше с чаропогащник на главата. Отзад на главата му се вееха чорапите, разяснява той.

Не съм го познал, няма по какъв начин, беше мрачно. Казах му да светне лампата, но той отхвърли. Портфейлчето му го дадох и го помолих да вземе каквито пари откри, само че да ми остави документите, описа той.

Той ми сподели, че ще си намеря документите, хвърлени наоколо. Заплаши ме, че в случай че се обадя в полицията, той ще се върне и ще ме заколи, описа индивидът. 

От полицията оповестяват, че все още са открити три лица, съпричастни към осъщественото. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР