Празнуването на рождения ден на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс

...
Празнуването на рождения ден на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс
Коментари Харесай

Рашфорд се извинил за партито след загубата от Ман Сити

Празнуването на рождения ден на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд броени часове след загубата от Манчестър Сити с 0:3 предишния уикенд е " недопустимо ", сподели мениджърът на отбора Ерик загар Хаг.

Националът на Англия навърши 26 години във вторник и е имал авансово уговорено празненство в нощен клуб в Манчестър в неделя - нещо, което не се одобри добре от управлението на Юнайтед. " Това е недопустимо, споделих му го. Извини се и това беше ", разяснява Тен Хаг. " Той направи неточност, само че това не значи, че не е схванал. Той направи неточност и отвън терена. Сигурен съм, че прави всичко наред, с цел да помогне на отбора и да побеждава ", добави мениджърът на конференцията си в петък.

Нидерландският треньор добави, че Рашфорд няма да играе в мача с Фулъм в събота, откакто е получил удар по време на тренировска. " Той пътува с нас, само че прегледите демонстрираха, че кракът му не е добре. Той не е състава ", сподели Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед е на осмо място във Висшата лига с 15 точки от 10 мача - на 11 точки зад водача Тотнъм. Фулъм е 14-и с 12 точки. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР