Празнувам скромно с половинката ми“, каза победителят от Хелс Китчън“Победителят

...
Празнувам скромно с половинката ми“, каза победителят от Хелс Китчън“Победителят
Коментари Харесай

Станислав от Хелс Китчън с необичаен подарък за рождения си ден

" Празнувам непретенциозно с половинката ми “, сподели спечелилият от " Хелс Китчън “

Победителят от  " Хелс Китчън “ Станислав Иванов и сегашен кулинар в предаването " На кафе “ по NOVA си подари сладкарски завод за рождения ден. Той е в Перник и към този момент е отворен за работа. " Знаете, че това ми беше фантазия от дълго време. Ето, съумях да сбъдна и нея в тази моя персонална година “, споделя пред " Телеграф “ Иванов и добавя:

" Не единствено това, толкоз неща ми се случиха - завоювах " Хелс Китчън “, ожених се, започнах в " На кафе “, купихме си и апартамент с Божидара. Като цяло умерено мога да кажа, че съм един благополучен човек с всичко, което имам. Вярвам, че най-хубавото следва и в персонален, и в професионален проект. Смело напред. А що се отнася до сладкарския завод - желаех го от дълго време, само че в този момент си му беше времето. Това е моят подарък към мен самия за рождения ми ден “.

Противно на упованията, Сисо, както му споделят най-близките, няма да подвига гръмък купон за празника, а ще чества непретенциозно и в стеснен кръг в първокласен СПА хотел, написа HotArena.

" С жена ми сме малко отвън София. На СПА. Ще чествам в стеснен кръг, че доста ни се събраха празненства напоследък (смее се). Сватбата ще ни държи влага дълго време. Беше огромен ваучър. В четвъртък съм на ефир и тогава ще почерпя и сътрудниците от " На кафе “, споделя още кулинарят и дава обещание в новия си завод да направи хем най-вкусните торти, хем най-красивите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР