Празникът на влюбените отмина и много двойки в България и

...
Празникът на влюбените отмина и много двойки в България и
Коментари Харесай

Бъдете готови! Ето кой е идеалният ден да направите сериозна стъпка в любовта

Празникът на влюбените отмина и доста двойки в България и по света избраха точно 14-и февруари за датата, на която да сключат брак.

Ако мечтаете да извършите идната стъпка в любовта, като да вземем за пример да заживеете с половинката си, планирате годеж и пък подписване на брак, законите на Вселената могат да ви оказват помощ да вземете вярното решение в идеалния миг.

Според астролозите най-хубавият месец за подписване на брак през 2023 година е март , до който остават броени седмици. А най-благоприятният ден за огромни крачки и жестове в любовта е 1 март.

Разбира се, надали можете да организирате женитба за след две седмици, само че е потребно да знаете, че точно първият ден от идващия месец носи доста шанс и благополучие в сантиментален проект.

 астро iStock

Решенията, които вземете като двойка на този ден, или връзките, които започнете , в случай че към момента не сте в сериозна връзка, ще бъдат насърчени и орисани с триумф . Питате се за какво? Астролозите имат пояснение.

На първи март съвпадът на Венера с Юпитер в Овен предизвиква удобното развиване на сантименталните връзки. Затова всевъзможни инициативи, свързани с обичания ви човек и вашия живот дружно, ще се развиват с огромен шанс, в случай че започват точно на тази дата.

Въпреки че Венера - планетата на любовта, романтиката и брака - нормално е изправена пред провокации, когато е в Овен, поддръжката от страна на Юпитер - планетата на растежа и изобилието – смекчава някои от евентуалните проблеми. А въздействието на огнения Овен, насочен към действието, ще ви подтикне да действате с обсег.

 астро iStock

Всъщност на 1 март 2023 година освен въздействието на Венера и Юпитер е мощно. Слънцето и Луната ще образуват съразмерен тригон , насърчавайки поддръжката и повишавайки интуицията. Слънцето в Риби се свързва отлично с Луната в Рак , като това ускорява чувствителността, страстите и желанието ви да се грижите за околните си .

Единственото предвидимо предизвикателство на датата 1 март е, че Меркурий – планетата на връзката – ще съвпадне със Сатурн във Водолей. Това е допустимо да докара до известни усложнения в ефикасното другарство .

Този пренос може да провокира и някои подозрения , когато става въпрос за взимане на неочаквани решения , които не са били авансово премислени.

За благополучие, потребната сила на удобните планети Венера и Юпитер ще засенчи тези провокации и без значение от зодията ви, сигурно ще почувствате лекост и ентусиазъм в сантиментален проект .

 астро iStock

През 2023 година 1 март се пада в сряда и денем се отдаваме на разпределяне на мартенички и пожелания за здраве. И въпреки всичко не пропускайте да дарите вашата половинка с внимание и деликатност , а за какво не и да вземете решение да задълбочите връзката си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР