Празникът на влюбените наближава, а с това и всички мечета,

...
Празникът на влюбените наближава, а с това и всички мечета,
Коментари Харесай

Свети Валентин за необвързани: Ето как да празнуваме дори без половинка

Празникът на влюбените наближава, а с това и всички мечета, рози, балони и така нататък, които се подаряват. За необвързаните, наслаждаващи се свободата си, евентуално това не е по никакъв начин дразнещо и даже се радват на непознатото благополучие. За тези обаче, които неотдавна са завършили връзка или просто се усещат самотно, сигурно е огромно предизвикателство да останат невъзмутими.

Разбираме, че до момента в който вие страдате, не е по никакъв начин прелестно всички към вас да споделят в Instagram каква изненада им е направило гаджето или да не можете умерено да отидете на работа, тъй като на автобусната спирка е цялостно с балони и рози с за любовта към себе си. Това, че нямате половинка на Свети Валентин не значи, че не можете да се поглезите и да се почувствате добре. Нека забележим по какъв начин!
Направете си нова прическа
Какво да вършиме на 14 февруари, в случай че нямате гадже? Чудесен вид е да отидете на коафьор, с цел да си извършите нова прическа. Това може да е нов стайлинг или друг цвят на косата. Посещението в салона за хубост постоянно е релаксиращо и вдъхновяващо, тъй че този Свети Валентин се насочете натам.
Танцувайте
Свети Валентин е празник, който би трябвало да се чества радостно, даже и да нямате гадже. Създайте плейлист с обичаните си песни и започнете да танцувате.
 Пътувайте
Организирайте си еднодневно пътешестване до място, което от дълго време си мечтаете да посетите. Не би трябвало да се спирате по пътя към сбъдването на фантазиите си. Първо, ще бъдете заети през целия ден, и второ, страстите от пътуването ще ви завладеят и даже няма да си спомняте обстоятелството, че никой с изключение на обичаната ви котка не ви е целунал сутринта.

Сгответе нещо вкусно

Да се радвате и утешавате със сладолед и шоколад от магазина не е неприятна концепция, само че домашната вкусотия е различен въпрос. А какво разбирате под вкусно - многоетажна торта или необикновена салата, решавате вие.

Опознайте себе си

Какво в действителност желаете в този живот? Сигурни ли сте, че живеете съгласно вашия сюжет или ви е натрапен от родителите, приятелите или обществото? Запишете на един лист всичко, което ви доставя наслаждение и ви прави щастливи. На различен запишете нещата, които ви разстройват. Може би от дълго време мечтаете да станете дизайнер, само че работите като икономист... Може би ненавиждате работата си... Или може би в кръга ви има хора, с които е извънредно време да се сбогувате? Задавайте си почтени въпроси и им отговаряйте искрено. Направете живота си по-добър този Свети Валентин.

Напишете писмо до бъдещото си аз

Сега сте сами и мислите, че всичко е доста зле. Не е тъкмо по този начин. Спомнете си какъв брой доста преимущества имате, в случай че сте самостоятелни от различен човек. Напишете в писмо до себе си какъв брой е ужасно да сте сами. В бъдеще ще прочетете това писмо, изпълнено с наслада и обич към живота и ще разберете, че няма нищо неприятно в самотата.

Спортувайте

Време е да извадите обичаните си спортни панталони и да напомните на фитнеса, че годишното ви участие към момента е годно. След двучасова подготовка количеството ендорфини ще бъде отвън всевъзможни граници!



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР