Празник, с много изненади, очаква децата в столичния район Младост.

...
Празник, с много изненади, очаква децата в столичния район Младост.
Коментари Харесай

Бате Ненчо от „Столичани в повече“ ще забавлява децата на 1 юни

Празник, с доста изненади, чака децата в столичния регион „ Младост ”. Той ще бъде на 1 юни, на лятната сцена в парка, против районната администрация.

Най-малките, по-големите батковци и каки, и техните родители ще бъдат фенове на кукленото зрелище „ Мечо Пух “. С доста въодушевление ще зарежда пианистът от познатото предаването „ Кой е по-по-най? “. Той е подготвил за децата и техните родители най-разнообразни музикални игри и занимания. А магът Ненчо Илчев, прочут от ролята си на попа в Столичани допълнително, ще показва, че магията в действителност съществува. Ще оживеят най-интересните номера от „ Забранената книга за фокуси “. Освен това, като на празник ще има доста балони, дарове и лакомства.

„ В идващите дни ще ви опиша и за част от квалифицираните изненади. А някои ще запазя до последно в загадка, с цел да бъдат същински изненади ”, написа във Facebook кметът на регион „ Младост ” арх. Стефан Стефанов.

Началото на купона за Деня на детето е в 17 часа на сцената в парка на „ Младост 3 “, а входът е свободен. Празникът се провежда от районната администрация със съдействието на Фондация „ Златно Ключе “.

В „ Младост ” провеждат и друго културно събитие, само че ориентирано към по-големите. В петък, 29 май, ще бъде намерено автокино на паркинга на „ Техномаркет ” на бул. „ Цариградско шосе “ № 92. Програмата на PANDEMIC CAR CINEMA ще стартира от 20:30 часа с жива музика, а кулминационната точка на вечерта ще бъде автопрожекцията на най-гледания филм за 2019 година – „ Завръщане “. Самият Ники Илиев ще опише забавни случки от снимачната площадка, с цел да придвижи в сюжета всички посетители. Прожекция ще има и в събота.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР