Празничният сезон е любимото ни време от годината по една

...
Празничният сезон е любимото ни време от годината по една
Коментари Харесай

5 идеи за празничен грим, които НЕ включват червено червило

Празничният сезон е обичаното ни време от годината по една съответна причина - дава ни мотив да носим ослепителен и забавен грим всеки ден! И до момента в който класическият макиаж включва червени устни и очна линия, няма нищо неприятно да добавите още малко искра, като се заиграете с разнообразни артикули. Ето за какво тази година събрахме 5 хрумвания, които ще ви дадат цялото ентусиазъм, от което се нуждаете, без да се постанова да разчитате на обичайните разновидности.
1.Замечтан искра

Заложете на доста акценти върху кожата през този празничен сезон. Устните и очите са меки, запазвайки целия фокус върху блестящите ви скули и мечтания силует.

2.Златна драма

Нека вашият грим внесе малко драма в новогодишната нощ с доста златисти, блестящи сенки, съчетани с дръзка графична линия.

3. Горско зелено

Миризмата на елхова горичка мигновено ни придвижва към празниците, а това зелено ентусиазъм е даже повече!

4. Металическо моно

Металическите цветове, нанесени в избраниянюанс върху клепача, основават резултат, който свети под всеки ъгъл. Леденото синьо е идеалното допълнение към всеки черен или бял тоалет!

5. Блясък от 60-те

Ако празниците ви въодушевяват и изкарват изобретателната ви страна на показ, тогава внесете малко искра от 60-те на празненството с този грим в жанр Twiggy.

6. Ярки устни във фуксия

Тази година феновете на грима наподобява са в минималистичен метод за грим за сезона. Вземете съвременен френски метод и облечете свежо лице, съчетано с ярка фуксия джука. Направете своя външен тип с течното червило Stay All Day на Stila ($22) във Fiore.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР