Празничните купувачи зависят от Черния петък за оценяване на сделките,

...
Празничните купувачи зависят от Черния петък за оценяване на сделките,
Коментари Харесай

Нов отчет показва данни за това кои търговци на дребно ще предложат най-големите отстъпки за Черния петък тази година

Празничните купувачи зависят от Черния петък за оценяване на покупко-продажбите, само че ново изследване демонстрира, че някои магазини ще предложат по-големи отстъпки от други тази година.

Според новия отчет от WalletHub, JCPenney и няколко други огромни универсални магазина ще предложат най-големите отстъпки за Черен петък за набор от известни артикули, от облекло до потребителска електроника.

JCPenney ще даде най-големите междинни отстъпки за Черен петък на своите артикули, със междинен понижение от 59,1%, следван от Macy's, с типично понижение от 58,2%, откри анализът. Отстъпките може да са изключително значими на този празник за потребителите в Съединени американски щати, които са изумени от повече от година висока инфлация.

„ Да знаете тъкмо къде да намерите най-хубавите предложения също може да ви помогне да спестите доста време и избягвайте доста утежняване “, сподели в изказване анализаторът на WalletHub Касандра Хапе.

Най-добрите покупко-продажби за Черен петък

Ето търговците на дребно, класирани по междинна отстъпка, съгласно разбора на WalletHub, който изследва 3500 продукта, изброени в рекламите на Черния петък на магазините за 2023 година

13-те търговци на дребно включват национални онлайн и физически компании, като Amazon, Walmart, Dell, JCPenney, Macy's, Costco и Home Depot. Отбелязва се обаче, че Amazon не е дал цялата желана информация и по тази причина някои покупко-продажби не са включени в изчисленията им.

JCPenney — 59,1% Macy's — 58,2% Belk — 54,8% Kohl — 48,8% Target — 32,7%BJ's — 30,1%Best Buy — 29,8%Amazon — 28,5%Walmart — 26,9%Dell — 25,8%

WalletHub също изследва отстъпките за девет продуктови категории, в това число облекло, потребителска електроника и уреди.

Докато JC Penney's ще има приблизително най-големите отстъпки, някои други търговци на дребно имат по-добри продажби в избрани категории, откри отчетът.

Например, Macy's ще предлага най-хубавите покупко-продажби за играчки, със междинна отстъпка от 44,5% за тези артикули, съгласно разбора. Междувременно Kohl's ще бъде първото място за подписване на покупко-продажби за бижута, компютри и телефони, демонстрират данните.

Според отчета, купувачите на бижута ще открият най-големите отстъпки, със междинен спад на цените от 54% за всички 13 търговци на дребно, следвани от облекло и аксесоари, които ще бъдат понижени приблизително с 42%. Междувременно най-малки отстъпки ще има при компютри и телефони със междинна отстъпка от 26% в магазините.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР