Праволинеен човек е бившият ни държавен глава Росен Плевнелиев -

...
Праволинеен човек е бившият ни държавен глава Росен Плевнелиев -
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето я първата съпруга на Росен Плевнелиев - Вероника!

Праволинеен човек е някогашният ни държавен глава Росен Плевнелиев - хареса ли жена, води я до олтара, както си му е редът. Не я кара да живее с него единствено на фамилни начала, както се изтарикатяват мнозина към този момент... Разбира се, това е в кръга на шегата, само че действително Плевнелиев в действителност би могъл да се цани за рекордьор по бракове (още малко му трябва).



Докато за втората му жена - прословутата първа дама Юлияна Плевнелиева, на която не видяхме очите, както и за актуалната - Деси Банова, се приказва и написа доста, то първият брак на президента оставаше в сянка и дълбока тайнственост.

Е, не щеш ли истината излезе нескрито и към този момент можем да забележим Вероника Кавракова пред нас, от плът и кръв. Да, това е ученическата обич на Плевнелиев като двамата се взимат още напълно млади. Вероника е от Благоевград, а с Росен нямат деца. Причината за това не е ясна, само че и бракът им по този начин или другояче не трае дълго.

След като той отпътува да работи в Германия и стартира собствен бизнес, връзките им лека-полека се пропукват и двамата вземат решение да се разведат. Делят имуществото си, което е общо след сватбата, само че кавги и ненавист няма. Дори до през днешния ден двамата са в другарски връзки, а на няколко пъти и работели дружно по планове. Вероника работи към " човешки запаси ", само че има дълъг стаж и в банкови институции.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР