"Правната комисия така и не се зае с проблема със

...
"Правната комисия така и не се зае с проблема със
Коментари Харесай

Омбудсманът изнесе скандални данни за фирми за бързи кредити

"Правната комисия по този начин и не се зае с казуса със свръхправомощията на банките. Подпомогнала съм националното посланичество, само че за жалост депутатите нямат време да се занимават с тези значими каузи. Всички имат покана за полемика в понеделник против злоупотребите от страна на компаниите за бързи заеми ", сподели още тя.

"От предходната седмица имам случай на изтеглен бърз заем за 2 хиляди лв., който е обвързван със застраховка от 1300 лв., която пострадалият жител е трябвало да заплати в период от седмица. Получавам десетки неуместни случаи с компании за бързи заеми. Бързите заемите се взимат за заплащане на сметки, а не за първокласни разходи ", добави омбудсманът.

"Десетки български жители затъват във финансово тресавище поради неточни компании за бързи заеми ", безапелационна бе Манолова.

"Нямам ангажимент с нито една партия. Имам задоволително цивилен каузи, с цел да се занимавам с партии. Те могат и сами. Не разделям хората по партийна принадлежност ", приключи Мая Манолова като отхвърли слуха, че Цветан Цветанов се е свързал с нея след подадената му оставка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР