Правителството ще настоява Ралица Агайн да поеме отговорност и да

...
Правителството ще настоява Ралица Агайн да поеме отговорност и да
Коментари Харесай

Кабинетът иска оставката на зам.-председателя на КФН Ралица Агайн заради казуса „Олимпик”

Правителството ще упорства Ралица Агайн да поеме отговорност и да освободи поста зам.-председател на Комисията за финансов контрол (КФН). Това съобщи на брифинг в Министерския съвет финансовият министър Владислав Горанов след среща при премиера Бойко Борисов по проблема „ Олимпик “.
Заради лишен лиценз на „ Олимпик ”: 200 хиляди коли у нас остават без „ Гражданска отговорност ” Застраховани чакат погашение на вреди с месеци, не се знае дали ще получат компенсации
Коментирахме дейностите и бездействията на кипърския осигурител „ Олимпик “, посочи Горанов. Той разясни още, че през днешния ден по дипломатически път в 14 ч. е поканен кипърският дипломат в Министерство на външните работи – ще желаяме отговор на няколко въпроса.

Стана ясно, че страната ще помогне на пострадалите от банкрута на сдружението като се ангажира да наеме адвокатска компания, която да съставлява техния интерес.

Потърпевши от банкрута на кипърския осигурител у нас са към 200 хиляди клиенти сключили наложителната „ Гражданска отговорност” точно с тази компания.

Те би трябвало да сключат нови полици изключително, като КАТ даде пролонгация от няколко дни, в които няма да ги глобява на пътя. Тепърва ще се взема решение докога ще продължи гратисния интервал.
ДАНС и прокуратурата стартират инспекция в КФН поради ЗК „ Олимпик ” Правителството пък изиска зам.-председателят на комисията Ралица Агайн да напусне поста
ДАНС и прокуратурата влизат в КФН за инспекция по проблема, оповестиха от прокуратурата. Тя е разпоредена от основния прокурор Сотир Цацаров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР