Правителството с това мнозинство в парламента гарантираше националната сигурност, сега

...
Правителството с това мнозинство в парламента гарантираше националната сигурност, сега
Коментари Харесай

Радан Кънев: Партия ГЕРБ искаше избори и си ги получи

Правителството с това болшинство в Народното събрание гарантираше националната сигурност, в този момент идва безредие, това съобщи в “Лице в лице ” по bTV евродепутатът от ДСБ/ЕНП Радан Кънев. Той уточни това като първия от огромните опасности от предварителните избори за Народно заседание. Според него вторият е за стопанската система ни.

“Тя беше отърсена от корупционния напън, може би поради взаимното дебнене на сътрудниците ”, разяснява Кънев. Според него стопанската система може да се разклати около следващите избори.

Според евродепутата в този момент българският парламент ще работи в избирателен режим и по тази причина ще спрат “малките крачки в вярната посока ”, които са направени досега.

Радан Кънев акцентира, че в съставянето на служебно държавно управление действително няма драма. “Може да има медийни драми ”, съобщи той.

За евродепутата изявленията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов са “глупости ”.

“Партия ГЕРБ искаше избори и си ги получи ”, съобщи Кънев. Той добави, че в този момент Борисов прави мнения кой може и кой не може да стане длъжностен министър председател, с цел да сътвори още по-силно чувство за рецесия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР