Правителството обявява за национален обект“ бъдещата автомагистрала, която е от

...
Правителството обявява за национален обект“ бъдещата автомагистрала, която е от
Коментари Харесай

Служебният кабинет установи хаос и при строежа на пътищата – той бил от 10 години

Правителството афишира за „ народен обект “ бъдещата автомагистрала, която е от Русе до Велико Търново. Това изясни на брифинг в Министерския съвет районният министър арх. Иван Шишков.

„ Можем да кажем днеска, че с това решение сме създали част от това деяние, с което би трябвало постепенно и методично да унищожаваме 10-годишния безпорядък, който цареше в проектирането и строителството на пътищата и да въдворим в действителност някакъв един път правов, повторно, несъмнено, и планов ред в цялото създаване. Да ви приказвам какъв брой е значима тази автомагистрала, мисля, че ще е изцяло безсмислено и ще ви отегча заради това, че знаете доста добре какъв брой смъртни случая има на пътя. Знаете безусловно какъв брой се е забавило съгласно мен построяването й “, добави господин Шишков.

С изказването си той добави още една сфера, в която съгласно служебния кабинет има безпорядък в страната. Първата беше енергетиката.

Друга значима точка с доста важен публичен интерес, която била утвърдена през днешния ден от Министерския съвет, е за одобрение изменение на Общия организационен проект на София, обвързвано с разширение на третия метродиаметър. 

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР