Правителството на Великобритания се обяви срещу масовото ваксиниране срещу Covid-19

...
Правителството на Великобритания се обяви срещу масовото ваксиниране срещу Covid-19
Коментари Харесай

Великобритания се отказва от масова ваксинация на децата

Правителството на Англия се разгласи против всеобщото имунизиране против Covid-19 за всички деца и юноши, като вместо това министрите се готвят да предложат ваксини на уязвимите от възрастовата група 12-15 години и на тези, които ще навършат 18, заяви в. " Телеграф " късно нощес, представен от Ройтерс.

Съвместният комитет по имунизиране и ваксиниране наподобява е посъветвал министрите да не имунизират всички деца, до момента в който няма повече данни за рисковете, които те биха могли да съставляват.

Ваксини ще бъдат препоръчани на деца на възраст сред 12 и 15 години, които са уязвими към Covid или живеят с уязвими възрастни.

Ваксини ще бъдат препоръчани и на всички 17-годишни в последните 3 месеца преди 18-тия им рожден ден, написа " Телеграф ". Той заяви, че комитетът не изключва изцяло опцията за имунизиране на всички деца и при потребност може да преразгледа решението си.

В отговор на обявеното английското здравно ведомство сподели, че министрите не са взели никакви решения по отношение на предлагането на ваксини за деца и юноши сред 12 и 17-годишна възраст.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР