Правителството на Великобритания едностранно удължи гратисния период за редица продукти,

...
Правителството на Великобритания едностранно удължи гратисния период за редица продукти,
Коментари Харесай

Великобритания показа едностранно, че не може без ЕС в търговията - как ще реагира Брюксел?

Правителството на Англия едностранно удължи гратисния интервал за редица артикули, изпратени до Северна Ирландия от други елементи на Обединеното кралство, очакван в Протокола за Северна Ирландия като част от съглашението за отдръпване от Европейския съюз, се споделя в изказване от министъра на Северна Ирландия Брандън Луис.
" В интерес на супермаркетите и техните снабдители актуалната скица за краткотрайно придвижване на селскостопански артикули до Северна Ирландия ще бъде в действие до 1 октомври ", се споделя в изказването, представено от ТАСС, оповестява БГНЕС. Първоначално съглашението с Европейски Съюз предвиждаше гратисен интервал, който ще разреши на доставчиците от Англия да заобикалят издаването на митнически фитосанитарни документи за доставка на артикули до Олстър до 1 април.
 Англия се съгласи на удължение на периода за ратификация на комерсиалната Брекзит договорка от Европейски Съюз Англия се съгласи на удължение на периода за ратификация на комерсиалната Брекзит договорка от Европейски Съюз
Англия се съгласи с настояването на Европейския съюз да се отсрочи периода за ратификацията на двустранното комерсиално Брекзит споразум...
Правителството на Англия беше насила да промени изискванията на съглашението под натиска на бизнесмени, които предизвестиха за вероятно спиране на доставката на артикули в светлината на нуждата от попълване на митнически заявления и подлагане на спомагателни инспекции, които в бъдеще заплашват да изпразнят рафтовете по магазините. Според комерсиално съглашение сред Европейски Съюз и Англия през декември, Северна Ирландия, която напусна Европейски Съюз като част от Обединеното кралство, остана част от митническата територия на Европейски Съюз. Този двоен статут заобикаля появяването на граница сред Олстър и ЕС-Ирландия, само че изисква въвеждането на контролни процедури за придвижването на избрани артикули в Северна Ирландия от други елементи на Обединеното кралство.
В Европейски Съюз решението, взето от английските управляващи, беше подложено на остра рецензия. Заместник-ръководителят на Европейската комисия Марош Сефчович незабавно упрекна Лондон в нарушение на изискванията на съглашението за Брекзит. На този декор в сряда вечерта заместник-секретарят на Англия за специфични задания Дейвид Фрост, който управлява връзките с Брюксел след напускането на кралството от Европейски Съюз, организира диалози с Шефчович.
" Фрост изясни, че оповестените ограничения, предшествани от правно уведомление, са краткотрайни механически дейности, които просто уголемяват съществуващите разпореждания, с цел да дадат на супермаркетите повече време да се приспособяват към условията на протокола ", се споделя в английско изказване, оповестено в сряда. В него се споделя, че страните са се съгласили да продължат консултациите по тази тематика.
Англия напусна Европейски Съюз през нощта на 1 февруари 2020 година На 1 януари 2021 година изтича преходният интервал след Брекзит, през който Обединеното кралство е подчинено на всички европейски разпореждания.
 Роджър Тейлър, Куин: Брекзит е ужасна ретроградна стъпка Роджър Тейлър, " Куин ": Брекзит е ужасна ретроградна стъпка
Барабанистът на английската група " Куин " Роджър Тейлър е следващият музикант, който жигосах Брекзит и вредите, които нанася на свободнот...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР