Правителството на възнамерява до 2035 г. да въведе по-строги правила

...
Правителството на възнамерява до 2035 г. да въведе по-строги правила
Коментари Харесай

След 2035 г. Япония остава без автомобили на бензин и дизел

Правителството на има намерение до 2035 година да вкара по-строги правила за контролиране на вътрешния авто пазар, с цел да изключи от продажба, заяви телевизия NHK.
Според проектите на Министерството на стопанската система, търговията и индустрията, искащите да си закупят нов автомобил ще могат да избират само сред хибрид, и автомобил на водород.
 Канада възражда автомобилната си промишленост Канада възражда автомобилната си промишленост
Канадската асоциация на производителите на съоръжение за коли (APMA) показа дизайна на националния електрически автомобил, който би трябвало...
Тези ограничения са част от тактиката на Токио за нулево обособяване на въглероден диоксид и други парникови газове в атмосферата до 2050 година Целите бяха оповестени по-рано от премиера на Япония Йошихиде Суга.
В момента на японския авто пазар се оферират задоволително доста хибридни модели, които са детайл от производството на всички автомобилни производители. Електромобили за всеобщо ползване към този момент се създават в лимитирано количество.
Водещият авто тръст „ Тойота Мотор “ за момента не създава електрически коли, само че предлага разнообразни разновидности с хибридни и водородни мотори. Компанията към този момент разгласи проектите си до 2025 година да изтегли от вътрешния пазар колите си, които работят единствено на бензин и дизел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР