Правителството на Кирил Петков отчете 100 дни управление. Кризите, с

...
Правителството на Кирил Петков отчете 100 дни управление. Кризите, с
Коментари Харесай

Красимир Янков: Предстоят социални бунтове, положението е непоносимо

Правителството на Кирил Петков регистрира 100 дни ръководство. Кризите, с които би трябвало да се оправя, се усилват лавинообразно - нарастване на цените на артикули от първа нужда, на горивата, междуинституционални рецесии.

" Предстоят обществени протести, ситуацията е отвратително. Някакви спестявания избавят ситуацията. Но като цяло обедняването генерира напрежение, в случай че няма съответни ограничения. А за тези 100 дни обедняването на българина е най-големият проблем ", разяснява ръководителят на Политическа партия " Българска прогресивна линия " Красимир Янков в студиото на " Денят ON AIR ".

Той акцентира, че обстановката в страната е изключителна и трябват съответни ограничения. Сред тях - метаморфоза в Комисията за отбрана на потребителя. " Ние сме разглеждали разновидностите по различен метод да работи страната с единен орган за защита на конкуренцията и отбрана на потребителите.

С това държание на КЗП и с изказванията на ръководещите, че олиото не може да е повече от 3 лева, а по рафтовете хората го виждат 5-6 лева, се излагат. Олиото е еманация на това, което се случва с питателните артикули. Обедняването на хората не трогва това ръководство. А сега цените на питателните артикули галопират ", съобщи някогашният народен представител пред Bulgaria ON AIR.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР