Правителството на Кирил Петков беше саботирано и отвътре от ИТН,

...
Правителството на Кирил Петков беше саботирано и отвътре от ИТН,
Коментари Харесай

Настимир Ананиев заподоря саботаж отвътре и отвън в разпадналата се коалиция

„ Правителството на Кирил Петков беше саботирано и от вътрешната страна от Има Такъв Народ, и извън - ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” направиха всичко допустимо да попречат на каквито и да е промени ”, сподели пред Българска национална телевизия Настимир Ананиев от Политическа партия.

„ Когато правиш коалиция, очакваш съдружните ти сътрудници да те поддържат. Оказа се, че 79% от публичните поръчки за поправки на пътищата не покриват критериите. Аз държа тези поръчки да бъдат тествани от ДНСК и от „ Продължаваме Промяната “ ще желаяме среща с министър Шишков. Поръчките, които е пуснал някогашният началник на АПИ, би трябвало да бъдат спрени. Ако пуснем тези поръчки да продължат ще ги дадем на същите компании, които строяха по времето на ГЕРБ. Трябва да дадем късмет на нови компании “, съобщи той.

Ананиев дефинира като вярна рокада промяната на ръководителя на АПИ и поздрави министър Шишков за това, тъй като се е оказало, че са предоставени публични поръчки за идващите три години, само че е прескочено зимното поддържане.

В момента се разисква Политическа партия да се явят на избори с „ Демократична България ”:

„ Ние сме събрали нашите 5000 подписа. Успяхме за 48 часа да ги съберем, което не пречи на Политическа партия да се записва. Законът дава опция по-късно още една седмица след крайния период - 17 август да се прибавят и други субекти. Моето персонално мнение е, че би трябвало да се предприеме такава стъпка, която да ни даде повече народни представители в идващия Народно събрание. Видяхте, че четирима не ни доближиха в предходния, с цел да имаме в действителност едно болшинство на смяната. Всички старания, които би трябвало да създадем са в тази посока - идващото Народно събрание в действителност да има болшинство на смяната ”, сподели Ананиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР