Правителството на Черна гора защити страната, като увери, че тя

...
Правителството на Черна гора защити страната, като увери, че тя
Коментари Харесай

Тръмп обяви кой ще започне Третата световна война, а агресивните черногорци му отвърнаха!

Правителството на Черна гора отбрани страната, като увери, че тя „ способства за мира “ – изказване, което бе направено, след като късно нощес президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че „ нападателният “ народ на дребната балканска страна е кадърен да провокира „ Трета международна война “. Това предават международните медии.

Черна гора „ способства за мира и стабилността освен на европейския континент, само че и на всички места по света, дружно с американските бойци в Афганистан “ да вземем за пример, се споделя в изказване от ръководещите в Подгорица, представено от Фокус.

Блиц припомня, че в изявление за телевизионния канал Fox News, Тръмп предизвести, че Черна гора може да вкара Съединени американски щати в Трета международна война. „ Разбирам какво казвате и аз зададох същия въпрос “, съобщи Тръмп, когато бе запитан дали при потребност Съединени американски щати би трябвало да изпратят войска за отбрана на дребната балканска страна. 

„ Черна гора е доста дребна страна с доста мощни хора. Те в действителност са доста мощни. Много нападателни хора, които могат да агресират и... честито, към този момент сме в Трета международна война. Но това е методът, по който са издигнати нещата “, сподели Тръмп.

Коментарите на американския държавен глава бяха направени няколко дни, откакто той шокира съдружниците в НАТО, като заплаши да извади Съединени американски щати от военния съюз, в случай че страните-членки не усилят разноските си за защита. 

Интервюто е записано след срещата на високо ниво с съветския президент Владимир Путин.

„ Докато срещата на върха на НАТО в Брюксел беше утвърден успех и страните-членки се съгласиха да вложат милиарди долари с по-бързо движение, срещата с Русия може да се окаже, в дълготраен проект, даже по-голям триумф “,  написа американският президент в „ Туитър “ .

В серия от ТУИТОВЕ Тръмп направи нови разкрития за срещата си с Путин: Хейтърите желаеха боксов мач и война, само че... 

Черна гора стана част от военния съюз през юни 2017 година. Договорът задължава страните-членки да се пазят една друга при положение на външна експанзия, само че тази уговорка е задействана единствено в един случай – от Съединени американски щати след атентати от 11 септември 2001 година
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР