Правителството излезе с предложения на нови мерки срещу високите цени

...
Правителството излезе с предложения на нови мерки срещу високите цени
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: криза на доверието и мерки за цените на горивата

Правителството излезе с оферти на нови ограничения против високите цени на горивата. Продължава изясняването на връзките в ръководещата коалиция. Нова проучване - този път на " Маркет линкс ", регистрира продължаващ спад на доверието в държавното управление и премиера. В София се задават на следващия ден митинг и обсада, които " съответстват " с матурата по български език - какво се чака. Това са някои от акцентите от 17 май.

Както и неизменимата от 24 февруари насам тематика за войната в Украйна.

Предложения за антикризисни ограничения поради високите цени на горивата разгласи кабинетът през днешния ден, до момента в който течаха договарянията с превозвачите. Сред тях са Данък добавена стойност от 9 %, унищожаване на някои акцизи и други

След като през вчерашния ден водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов насочи " предизвестие " към " Продължаваме промяната " за съдружната ѝ просвета, през днешния ден последва отговор от ръководителя на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров. Той показва, че Трифонов от много време не е бил забелязван на съдружните препоръки и надлежно надали има ясна визия по какъв начин стоят нещата.
Според данните от настоящото изследване на " Маркет линкс " поддръжката към първата на последните избори партия - Политическа партия върви надолу, 80 на 100 от интервюираните не харесват посоката, в която се движи страната, а все по-одобрявани са фигури като Стефан Янев и Костадин Костадинов. Към терзанията от сложния изпит по български език и литература зрелостниците в София на следващия ден ще прибавят и нервността дали ще съумеят да стигнат в точния момент преди началото на матурата. Причината - оповестеният митинг на водачите от градския превоз. Позицията на общината - превоз ще има, само че и блокади по основни кръстовища също. Колко успокоително е това? [[nid:128004 Бойците от " Азовстал " се предадоха късно нощес, като украинските управляващи възнамеряват да ги разменят против съветски военнопленници. В съветската Дума обаче прозвучаха повече от кръвожадни претенции за връщане на смъртното наказване, особено за случая. [[nid:128013]] Все по-често в самата Русия се чуват гласове на остри рецензии за метода, по който Кремъл води войната. Финландският парламент през днешния ден гласоподава " за " участие на страната в НАТО.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР