Правителството и отговорните структури реагираха по максимално бързия начин. Изясни

...
Правителството и отговорните структури реагираха по максимално бързия начин. Изясни
Коментари Харесай

Проф. Маринов: Правителството реагира бързо - нямаме отношение към взрива на Кримския мост

Правителството и виновните структури реагираха по оптимално бързия метод. Изясни се, че ние нямаме никакво отношение към камиона, взривили Кримския мост. Който каквото желае, да си приказва.

 

Това сподели ръководителят на Стратегическия съвет при президента проф. Александър Маринов в ефира на Нова телевизия.

 

По думите му непосредствено обвиняване към страната ни няма и би трябвало да считаме този случай за завършен.

 

Попитан не е ли трябвало президентът Румен Радев да излезе с позиция по тематиката, Маринов попита " не е ли трябвало да излезе с позиция още преди да гръмне камиона ".

 

„ Не мога да тълкувам дейностите на съветските управляващи. Позицията на България не е лъкатушеща, тя е рационална, претеглена и гъвкава “, сподели той.

 

На въпроси има ли опити да бъде въвлечена страната ни в спор, ръководителят на Стратегическия съвет при президента сподели, че има. „ Затова би трябвало да сме доста деликатни и да съблюдаваме всички правила “, изясни той.

 

Попитан чака ли да има държавно управление, с кой мандат, както и на кого ще се даде третия мандат, Маринов отговори, че президентът ясно е декларирал, че до момента в който не се изчерпят първите два мандата, не може да се мисли за третия.

 

„ Нека да забележим какво ще се случи и когато пристигна време за третия, тогава ще разсъждаваме. Този път и тези дейности няма по какъв начин да не се отразят на третия мандат “, съобщи той.

 

Маринов счита, че една от опциите е третия мандат да отиде при партията на Стефан Янев – „ Български напредък “. „ Но с цел да се сформира държавно управление е значимо другите какво ще кажат, а освен да си открит “, счита той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР