Правителството е вредно от начина, по-който се създаде. Това, което

...
Правителството е вредно от начина, по-който се създаде. Това, което
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: След Нова година цената на тока ще стане три пъти по-скъпа

„ Правителството е нездравословно от метода, по-който се сътвори. Това, което прави с тези 45 000 фамилии е закононарушение. Престъпление е, че вместо парите да отидат в този бранш ще бъдат откраднати. Престъпление е, че не са говорили с тях. Престъпление е, че не мислят за тях, а ги хвърлят на произвола на ориста и ги лъжат. Престъпление е да унищожат енергийната самостоятелност на страната “.

Това съобщи ръководителят на „ ИТН “ Тошко Йорданов в предаването „ Лице в лице “.

Опозицията разгласи, че ще внесе избор на съмнение към Министерския съвет

" ГЕРБ и Движение за права и свободи са по-умни от ПП-ДБ и ги употребяват брутално. Отнасят шамарите ПП-ДБ. Рано или късно няма да съм им нужни ", добави той.

След Нова година цената на тока ще се развърже и стане три пъти по-скъпа. С горивата ще стане занимателно, сподели Йорданов.

Причината е за цялостната политика на кабинета в бранш ''Енергетика''

" Вчера бяхме на разискването на съглашението сред протестиращите и ръководещите. Още през вчерашния ден беше ясно, че протестиращите няма да освободят Автомагистрала „ Тракия “. Подписите на Борисов, Петков стоят, а на хората от автомагистралата няма подписи. Властта през вчерашния ден не позволи публицисти. Отказаха нашето искане и да се излъчва онлайн. Вътре половината от протестиращите споделиха, че няма да се подпишат и, че няма общо с техните претенции. Ние отиваме и няма да вдигнем блокадите от автомагистралите. След което излезе министър председателят Денков и сподели – „ Ние се разбрахме, блокадите се подвигат “ ", съобщи той.

" КНСБ някъде на третата или четвъртата отмора дадена от Делян Пеевски омекнаха. В коридорите се носеха клюки, че имат да взимат някакви пари от страната и няма да ги получат, в случай че продължат по същия метод. Те са предатели към техните хора ", акцентира Йорданов.

Демонстрантите опъват още шатри и палатки

Той акцентира, че протестиращите желаят евакуиране на териториалните проекти, тъй като 45 000 души ще останат без работа. „ В Стара Загора и в района съвсем всички под някаква форма работят с „ Мини Марица Изток “. От тези 1,7 милиарда евро вместо да отидат за ликвидиране на производството, за прекосяване на други мощности, те отиват в другарски компании за правене на фотоволтаици, ветрогенератори, в които има работни места по-малко в сравнение с има в едно обмен бюро “, добави Йорданов.

" Пеевски ръководи страната. Вчера тези, които бяха в залата към 100 индивида видяха по какъв начин Делян Пеевски подрежда на Денков, на енергийния министър, на съдружните си сътрудници от ПП-ДБ, на Кирил Петков и Асен Василев какво може и какво не може, какво да създадат и какво да не създадат ", разяснява той.

Депутатите през днешния ден одобриха Проекта на решение за одобрение на Споразумението с енергетиците и миньорите

Йорданов акцентира, че през днешния ден Германия отваря въгледобивната си индустрия.

Повече гледайте във видеото. 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР