Правителството е най-яркият пример за паралелна държава. Едно политическо споразумение

...
Правителството е най-яркият пример за паралелна държава. Едно политическо споразумение
Коментари Харесай

Нинова към управляващите: Защо се занимавате с калинки, постове и обвинения в корупция?



Правителството е най-яркият образец за паралелна страна. Едно политическо съглашение за политики за пред света и друго - скрито за пропорции във властта. Това разгласи от трибуната на Народното събрание ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от парламентарната група на левицата.

„ Преди 4 месеца, ГЕРБ и Обединени патриоти съставихте държавно управление, което щеше да работи в името на бистрота, непоклатимост за България, битка с корупцията и увеличение на приходите. Тогава ние, от „ Българска социалистическа партия за България”, декларирахме, че това е непоследователен съюз за власт, постове и пари, а не за правене на политики. Само 4 месеца по-късно, тези наши думи се потвърдиха от вътрешната страна, от държавното управление “, счита Нинова.

Тя даде образец с думите на вицепремиера Валери Симеонов, който призна, че в последно време няма разговор с Борисов. По думите ѝ има несъгласия в обединението и по тематиката за корупцията.

Лидерът на Българска социалистическа партия се обърна към ръководещите с думите: „ Какво става в държавното управление „ Борисов 3”? Дължите отговори. Вижте си Доклада за националната сигурност. Държавата е изправена пред големи провокации – демографска злополука, влошено опазване на здравето, отпадащи възпитаници, неравенства, беднотия, престъпност. Вместо да решавате това, вие се занимавате с „ калинки”, постове и обвинявания в корупция”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР