Правителството е достатъчно стабилно и в ГЕРБ няма притеснения от

...
Правителството е достатъчно стабилно и в ГЕРБ няма притеснения от
Коментари Харесай

Правителството е стабилно, вотът показва колко назад са БСП от реалността, смята Бъчварова

Правителството е задоволително устойчиво и в ГЕРБ няма терзания от готвения от Българска социалистическа партия избор на съмнение поради корупцията, сподели през днешния ден по Би Ти Ви началникът на кабинета на Бойко Борисов Румяна Бъчварова. Тя изрази удивление, че от левицата дават обещание при дебатите да извадят уличаващи документи, в случай, че в случай че има такива, те би трябвало да се дадат на прокуратурата. " Като си сигурен в причините си, би трябвало да разчиташ на институциите ", счита Бъчварова.

Според нея настояването на избор на съмнение при започване на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз се прави с агитационен резултат и е опит да се навреди на ГЕРБ, и да се дискредитира държавното управление. " Такива политически дейности демонстрират, какъв брой обратно е Българска социалистическа партия от актуалните действителности. В Европа политическият спор е нещо напълно друго ", заключи началникът на кабинета на премиера.

За бъдещия здравен министър

Коментирайки оставката на здравния министър Бъчварова разгласи, че подаването й, не значи, че Николай Петров признава виновност. Попитана за възможния му заместител, тя посочи, че препоръчаната фигура ще бъде съгласувана с съдружните сътрудници.

" Който и да стане министър, той би трябвало да следва програмата, която е призната. Новият министър би трябвало да е човек, който не демонстрира взаимозависимост от частни ползи вътре и отвън системата ", посочи Бъчварова. Тя добави, че не може да се планува, по кое време ще има предопределение.

Честата промяна на министри на опазването на здравето Румяна Бъчварова изясни с това, че опазването на здравето е региона, в която най-динамично се случват измененията и това е сфера, в която измененията са най-болезнени.

Европа нямала проблем с патриотите

На въпрос дали е проблем това, че в Европа има рецензии, че във властта е партия, за която се счита за националистическа, Бъчварова посочи, че на нито една от доста срещи в Брюксел, на които е била, този въпрос не е бил поставян. Според нея към кабинета има доверие и почит, тъй като главната политическа мощ в него е ГЕРБ.

Попитана дали предходната или сегашната управническа коалиция е била по сложна, началникът на кабинета на Борисов разгласи, че в този момент е по-лесно. " До огромна степен оказа помощ и опитът, тъй като се изясниха кардиналните разлики авансово ", добави тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР