Правителствата на НАТО са обвързани от престъпна логика, каза в

...
Правителствата на НАТО са обвързани от престъпна логика, каза в
Коментари Харесай

Захарова реагира срещу изказване на естонския външен министър за взривяването на Кримския мост

Правителствата на НАТО са " обвързани от незаконна логичност ", сподели в събота представителят на съветското външно министерство Мария Захарова. Дипломатът обърна внимание на думите на външния министър на Естония Урмас Рейнсалу, който " е поздравил украинските специфични сили за интервенцията против Кримския мост ", предава ТАСС.

" Убийства, диверсии, опустошения, провокации и инсценировки - незаконната логичност обвързва режимите на НАТО ", написа Захарова в канала си в " Телеграм ", отбелязвайки, че по-рано някогашният външен министър на Полша Радослав Сикорски.

В събота сутринта на Кримския мост, вследствие на което се възпламениха цистерните на прилежащ товарен трен. Трима души починаха, два сектора от автомобилната част на моста се сринаха , но платното, водещо от Крим към Краснодарския край, съгласно наличните данни, не е развалено. 

Автомобилното и железопътното придвижване по моста е спряно, проведен е ферибот. Във връзка с изключителното състояние беше основана държавна комисия, ръководена от вицепремиера на Руската федерация Марат Хуснулин.
 Дмитрий Медведев защищава Крим със опасност за хиперзвукови ракети
Дмитрий Медведев защищава Крим със опасност за хиперзвукови ракети

Русия е избрала своя път и няма връщане назад
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР