Правим неща, от които ние имаме нужда, споделиха Крис и

...
Правим неща, от които ние имаме нужда, споделиха Крис и
Коментари Харесай

„Молец“ с нова песен и турне-спектакъл

Правим неща, от които ние имаме потребност, споделиха Крис и Юли

Група „ Молец “ изненада с нова ария, чиято премиера беше през вчерашния ден /17.04/. Тя е озаглавена „ Няма значение “ и към този момент набира известност в платформите.

Не без значение за всички почитатели е това, че Крис и Юли потеглят на ново турне. Този път то ще бъде по-различно - под формата на театър. Турнето стартира в Пловдив и ще завърши с величествен край в София, написа Bulgaria On Air.

Крис и Юли споделиха, че с новата ария слагат началото на по-голям план - къс албум.

„ С клиповете и звука сътворяваме една по-различна Вселена. Нямаме формула за триумф, гледаме нещата, които вършим, бихме ли си ги пуснали ние, в случай че не бяха наши. Правим неща, от които ние имаме потребност ", показаха изпълнителите “.

На мнение са, че са узрели в правенето на музика и връзката с хора. В същото време не виждат грандиозна смяна в отношението им към света и хората към тях.

„ Нямаме тъкмо заложена рамка и тази година още повече опитвам. Така се раждат нещата, които нас самите ни изненадват. За тази година сме подготвили неща, които никой не чака да чуе от нас “, споделиха още група „ Молец “.

Момчетата са в Пловдив на 15 август, на 13 септември във Варна, а на 21 ноември в „ Арена София “ в столицата.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР