Днес ще ви очакват радостни открития и приятни попадения.Вижте какво

...
Днес ще ви очакват радостни открития и приятни попадения.Вижте какво
Коментари Харесай

Днес ще ви очакват радостни открития и приятни попадения

Днес ще ви чакат радостни открития и приятни попадения.Вижте какво още вещаят звездите за вас при започване на месеца.

Хороскоп 01.05.2024г.
Овен
На Овните следва да се заемат с решаването на комплицирани задания. Само че да се реализира триумф не е по този начин комплицирано, както Ви се коства на пръв взор: упорството и разтропаността ще Ви създадат добра услуга. Късмет чака тези, които възнамеряват далечни пътувания и срещи с задгранични сътрудници. Няма съображение да се безпокоите за развиването на сантименталните си връзки: елементарно може да се реализира съглашение, а и опция да се решат старите проблеми, евентуално ще се откри. Преразгледайте своите връзки с роднините. Възможно е, напоследък да не сте били задоволително деликатни, за което в този момент може да се наложи да си платите.
Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.
Близнаци
Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен приемник… Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.
Рак
Днес ще бъде достат мъчно на Вашия обичан човек да се убеди, че в действителност го обичате и напълно нямате желание да го изоставяте.Затова бъдете подготвени за неговата недоверчивост, подозрителност и предпочитание да се желае амнистия – просто по този начин, за всеки случай.
Лъв
Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.
Дева
Най-хубавото от изкуствата – киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да подържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.
Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.
Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока… Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
Козирог
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.
Водолей
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.
Риби
Нищо не променяйте, а просто продължете започнатото по-рано, и се придържайте към държанието, което от дълго време сте си избрали. Възможно е някой да не Ви утвърди, само че на рецензията и погледите „ на погрешно, не би трябвало да обръщате внимание. Днес са значими точно Вашите оценки и умозаключение, и по тях би трябвало да се ориентирате при взимане на решение. Ще съумеете да запазите положителните си връзки с най- околните хора, само че и в точния момент ще им окажете помош. Денят е задоволително подходяш за всякаква активност, която да е потребна както за Вас, по този начин и за другите, и нито едно, даже и най-малкото Ви изпитание, няма да отиде на вятъра.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР