Правилник за организацията и дейността на новия Общински съвет в

...
Правилник за организацията и дейността на новия Общински съвет в
Коментари Харесай

Общинският съвет в Лом прие правилника за работата си

Правилник за организацията и активността на новия Общински съвет в Лом одобриха локалните парламентаристи на своето второ постоянно съвещание. Те избраха състав и управление на непрекъснатите комисии и двама заместници на ръководителя Пенка Пенкова – Христина Христова от ГЕРБ и Борислав Борисов от МК „ Национална движение „Симеон Втори" (ЗС „ Ал. Стамболийски, ЗНС, ДПС) ".
По предложение на кмета Цветан Петров общинските съветници утвърдиха общата бройка и конструкция на локалната администрация и бяха избрани трудовите хонорари на кметовете от общината. В хода на съвещанието беше определен представител на локалния парламент в общото заседание на Националното съдружие на общините в България и представител и негов заместител в състава на Областния съвет за развиване.
Общинският съвет даде единодушието си за участие на ръководителя Пенка Пенкова в Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в страната. До края на съвещанието бяха признати промени в списъчния състав на обектите от КВ за 2023 година Одобриха се новоразкрити работни места към Оперативна програма „ Чистота-Лом ” по план за създаване на мемориален парк в Лом и беше обещано единодушие за подписване на партньорски съглашения в границите на план, финансиран от Програмата за трансгранично съдействие INTEREG V-A Румъния – България.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР