Правилата са младежът да изчезне за две денонощия от дома

...
Правилата са младежът да изчезне за две денонощия от дома
Коментари Харесай

Идиотчета! Нова Умопомрачителна Тийнейджърска Игра Хвърля Родители И Полиция В Паника! За Всеобщ Ужас Те

Правилата са младежът да изчезне за две денонощия от вкъщи си и да не остави никакви следи, оповестява Bulgaria ON AIR.

Бягствата към този момент се практикуват освен независимо, само че и в групи. Целта е с изключение на да се всее суматоха измежду родителите, " изчезналият " да бъде упоменат колкото се може повече пъти в обществените мрежи.

" Ключова роля тук играе възрастта. Неслучайно сходни игри са известни измежду подрастващите. Именно на тези години с изключение на вниманието на родителите, младежите имат потребност и търсят способи да показват себе си ", споделя психологът Христо Монов. Той е на мнение, че когато децата не получават търсеното внимание, в днешното съвремие технологиите умерено им дават опция за изява.

" Трябва да сме нащрек за протичащото се. Би било добре киберспециалистите да извърнат повече внимание на тези по този начин рискови игри, завладяващи виртуалното пространство и пренасящи се в действителността, тъй като както към този момент разбрахме след " Син кит " те не са по никакъв начин безобидни ", безапелационен бе експертът.

В момента управляващите във Англия се пробват да обяснят, че включването в сходна игра е доста рисково, защото детето, което е приело да взе участие, може да попадне в рискови обстановки. За страдание обаче, младежите намират това, че са изплашили родителите си за извънредно занимателно.

Пред Bulgaria ON AIR Мария Пеева, която е родител и изявен блогър уточни, че забързаното всекидневие от една страна изяснява все по-малкото време, което родителите отделят на своите деца. Категорична е обаче, че даже и 1 час на ден, прекаран в другарство, би бил от извънредно значение за всеки младеж.

" Ако едно дете има самочувствие, решително е в себе си и не се съмнява в своите качества, то няма да има потребност да търси себе си в сходни игри ", добави още Мария Пеева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР