Прави впечатлението, че винаги когато група, партия или коалиция е

...
Прави впечатлението, че винаги когато група, партия или коалиция е
Коментари Харесай

Асен Аврамов: В парламента има хора, които нямат качествата да работят, а да участват в интриги

" Прави усещането, че постоянно когато група, партия или коалиция е в ръководството, те в никакъв случай не бъркат. А когато се озоват отвън ръководството излизат и споделят, че тези, които ръководят ужасно доста са сбъркали ".

Това сподели в предаването " Пресечна точка "   по " Нова телевизия " композиторът Асен Аврамов.

" Аз считам, че това, което гледаме в Народното събрание и в общините, там се образуват безпринципни обединения. Те са сред хора, които тъкмо в последния ден преди изборите са говорили отвратителни неща един за различен, по-късно се оказват в коалиция. Това е някакъв цирк, който се случва не поради нещо друго, а заради две аргументи. Първата е, че това отразява положението на обществото. В нашето общество доста малко хора могат да правят нещо дружно, даже по обвързване да би трябвало да го вършат, те приказват зад гърбовете си. Говоря даже в битов проект. Това е обществото. И второто нещо - че на това място отиват хора, които съгласно мен нямат нужните качества, с цел да работят, а имат нужните качества да вземат участие в някакви интриги ", счита той.

" Двама души би трябвало да се схванат по какъв начин да си разделят една баница. Те в случай че не могат да се схванат и баницата най-после ще се скапе и ще я изхвърлят. Това е. Ние постоянно заставаме в позицията, че не може по този начин. Ама се оказва, че може. Десетки години се случва.

Ние ги натоварваме с огромни упования, каквито те самите не са поемали. Аз мисля, че морално те не могат да създадат това нещо. Мисля, че играят личните си игри, легитимирайки личната си активност пред народа. Всички споделят, че работят за народа, а държанието им наподобява, че е против народа.

Аз в действителност изпитвам изключителна непоносимост към държанието на по този начин наречената политическа класа ", добави Аврамов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР