Прави впечатление колко е важна ролята на България на югоизточния

...
Прави впечатление колко е важна ролята на България на югоизточния
Коментари Харесай

Денков след конференцията в Мюнхен: Партньорите ни очакват от нас успешна ротация

Прави усещане какъв брой е значима ролята на България на югоизточния фланг и в Черно море и не чакахме, само че се оказа, че процесът на ротацията притегля доста внимание. Това разяснява министър председателят Николай Денков след завръщането си от Мюнхенската конференция, съобщи Българска национална телевизия.

" Всички споделиха - чакаме да съумеете да го извършите сполучливо, с цел да продължите това, което вършиме до момента ". Сред главните изводи от конференцията е, че Европа е единна и би трябвало да построи своя защитителен потенциал, като това би трябвало да стане бързо и напъните да са общи. " Времето, в което всеки се оправя самичък, е завършило ", уточни министър председателят.

По думите му в Съединени американски щати има мощна поддръжка за Украйна и разногласията в медиите не отразяват желанието на демократите и на републиканците да се вземе решение. " Тази помощ би трябвало да пристигна бързо, тъй че в Европа и в Щатите главно се разисква по какъв начин да се помогне по най-бързия метод, с цел да се укрепят отбранителните благоприятни условия на Украйна ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР