Прави ли ви впечатление, че малкото име на футболист на

...
Прави ли ви впечатление, че малкото име на футболист на
Коментари Харесай

Сензационна връзка на Мишо Билалов! С кого

Прави ли ви усещане, че дребното име на футболист на Левски е същото като семейството на известен водещ. Става въпрос за Билал Бари и Михаил Билалов.Това си е напряко въпрос за няколко хиляди лева…

Само че отговорът не е един, а няколко. Връзката сред двамата не се крие само в дребното име на футболиста и семейството на водещия на „ Стани богат “. Има и други неща, които ги свързват.

Всъщност, знаете ли какво означа думата „ билал “. Проверка на БЛИЦ демонстрира, че тя е от арабски генезис и в превод на български има двойно значение -  „ вода, прохлада “.

Билал е футболист на Левски, Билалов е почитател на Левски.Билал е роден във френския град Ланс и е от марокански генезис.Билалов е живял значително време във Франция, знае съвършено френски, влюбен е в страната – в нейната просвета и история.

Известният български артист е приключил ландшафтен дизайн във Версай.  Дъщерите му сега живеят във френската столица Париж. Те са от неговия брак с японка.

И още една любопитна детайлност, свързваща Билал и Билалов.Билал е някогашен футболист на Монтана. Оттам Левски го купи.Билалов е живял в Монтана.

Той е роден в Русе, отраснал е в Бургас, само че част от живота му минава и в някогашния Михайловград.И най-после още нещо забавно. И двамата са родени на 19-то число. Билал е на 19 януари 1998 година, а Билалов - на 19 май 1965 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР