Пръв по рода си контролиран експеримент с 208 километра в

...
Пръв по рода си контролиран експеримент с 208 километра в
Коментари Харесай

Какво се случва при краш тест с 208 км/ч - удрят се кола и автобус ВИДЕО

Пръв по рода си следен опит с 208 километра в час. Поводът е черната статистика, съгласно която от началото на годината до петък вечерта при произшествия са починали 318 души, предава Нова тв.

Ранените са над 5 000. Сред най-честите аргументи е скоростта.

Под мотото „ Как да останем живи на пътя” се състоя премиерата на краш тест на кола против рейс с най-високата до момента скорост в света.

Зрелището обаче не трябва да бъде имитирано. То е снимано с присъединяване на професионални каскадьори, с поддръжката на държавната организация „ Безопасност на придвижване по пътищата” и е дело на SAFETY BRI4KA ACADEMY с автомобилния играч Димитър Илиев.

„ Приел съм пътната сигурност като идея. Тя би трябвало да се отнася за всеки един човек, водач, пасажер и пешеходец даже. Ще създадем няколко епизода на опита. Ще обхванем най-горещите аргументи, заради които стават инциденти”, изясни автомобилният играч Димитър Илиев.

„ С това искахме да покажем какво се случва. Всички знаят, че нещо не би трябвало да се прави, тъй като ще ни глобят. В тази поредност ще се види какво се случва действително”, добави Филип Лазаров от известна услуга за коли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР