Пръстените на властта планират да закрият сезон 1 от предисторията

...
Пръстените на властта планират да закрият сезон 1 от предисторията
Коментари Харесай

 Епичен финал на първи сезон на Пръстените на властта

" Пръстените на властта " възнамеряват да закрият сезон 1 от предисторията на по героичен метод. Преди края идния петък подсказаха в филмов откъс, че „ всичко ще бъде разкрито “ във финала. Не единствено това, само че епизодът ще включва и нова ария от.

Както изпълнителният продуцент съобщи пред, първият сезон „ държи напрегнат и всеки идващ епизод го ускорява от ден на ден ”.
 Борисов отписа Възраждане като сътрудник 10 окт 2022 | " Ние се отнасяме с огромно почитание към „ Възраждане “, само че казусът там е идеологически – те са за излизане...
Трейлърът  на предстоящия финален епизод подсказва невероятни разкрития. Дали ще забележим Саурон? А дали Келебримбор (Чарлз Едуардс) най-сетне изковава пръстените?

Що се отнася до новата ария на Епъл, тя е написана от композитора и е със заглавие  Where the ShadowsLie. Вдъхновена от стих за произхода на пръстените на силата и тяхната връзка под властта на Единствения пръстен.

Всички вести за финала идват, откакто членове на актьорския състав на „ Властелинът на пръстените: Пръстените навластта ” се причислиха към модератора Фелисия Дей на сцената на, където разискаха необятно гледания първи сезон, разискаха какво следва за поредицата и също по този начин разкриха, че формален съпътстващ подкаст ще бъде наличен от 14 октомври в, същия ден, когато финалът дебютира онлайн.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР