Пръстен с огромен червен камък прие 28-годишната Лилия Величкова от

...
Пръстен с огромен червен камък прие 28-годишната Лилия Величкова от
Коментари Харесай

Лилия си мислеше, че отива просто на екскурзия до Турция, но получи...

Пръстен с голям червен камък одобри 28-годишната Лилия Величкова от нейния любим мъж като знак на единодушие да показа живота си с него. Васил Христов направи мечтаното от бъдещата му брачна половинка сантиментално предложение за брак пред величествения замък Топкапъ в Истанбул.

Мястото не е инцидентно определено, защото Лилия дълго време се прехласвала по сарая. Младата жена е приключила история във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “ и демонстрира интерес към епохата на Османската империя и нейната просвета. Васил й предложил да си създадат екскурзия до Истанбул, а тя изобщо не заподозряла желанията му. Когато той паднал на колене, 28-годишната търновка извикала с всичка мощ заветното „ Да! “. Щастливата сцена била приветствана от хората към тях, които станали очевидци на прочувствения миг, написа " Борба ".

Лилия и Васил са двойка, която разчупва стандартите в доста връзки. Тя е по-голяма от него с 4 години, работи в задгранична компания, въпреки постоянно да е мечтала да бъде учителка. Не семейства, не обича да пазари и твърди за себе си, че е работохоличка. Той е индивидът, който се грижи за домашния уют – готви, подрежда, грижи се за домашните любимци – кучето Спайк и котката Мона, и планува фамилните почивки.

Работи като електротехник на повикване. Не се срами, че по-голямата част от фамилния бюджет изкарва обичаната му. Смята, че са разкрили салдото и не се нуждаят от непознато утвърждение за метода, по който живеят. Двойката е на мнение, че епохата на патриархалното общество от дълго време е минала и е време дамата да се бори за всичко, което пожелае.

Срещнали се преди 5 години на студентско празненство и скоро по-късно си взели обща квартира. С усмивка си спомнят една от първите изречения посред им, до момента в който Лилия танцувала на купона. „ Казах й: „ Ще се оженя за теб един ден “, описа той.

„ Не чаках предлагането за брак в оня миг. Обикновено всичко в живота си го възнамерявам и макар че приближавам 30-те години и ми е време за тази крачка, като че ли не бях планувала това в листата с неща, които да извърша “, шеговито споделя Лилия. Допълва, че била доста щастлива от изненадата и мястото, на което се сгодили.

Двойката към този момент е избрала дата за венчавката. „ Спряхме се на зимата – 13 януари. Искаме да има сняг, бялото е знак на непорочност и честност. Такива сме ние – същински и обичащи се на инат на всички проблеми и недоброжелатели “, разяснява Васил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР