Практиката на скуотиране — или живеене в дом против желанията

...
Практиката на скуотиране — или живеене в дом против желанията
Коментари Харесай

„Професионалисти“ против скуотинг празнуват забраната на Флорида, тъй като други държавни закони осуетяват собствениците на жилища

Практиката на скуотиране — или живеене в дом срещу желанията на притежателите, постоянно предпазени от византийските цивилен устави — се трансформира в наклонност в Съединени американски щати.

Въпреки това, след приемането на двупартиен щатски закон във Флорида, който на процедура не разрешава опцията нежеланите посетители да остават толкоз дълго, колкото желаят, сподели пред Fox News самоопределил се деятел срещу настаняване и „ професионален “ преместител той се надява повече страни да последват образеца му.

Флаш Шелтън за първи път се сблъсква със скуотинг, когато хората се усещат вкъщи за дълго време в къщата на майка му в Калифорния след гибелта на татко му.

Шелтън описа пред „ America Reports “ в сряда по какъв начин полицията го е уведомила, че ръцете им са вързани на равнище наказателно правораздаване и че изгонването на скуотерите ще би трябвало да бъде гражданско дело.

„ Реших да наруша законите и разбрах, че в случай че те могат да вземат къща, аз мога да взема къща, и изкарах моите скуотери за по-малко о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР