Практиката да се ликвидират избягали агенти зад граница в разузнаването

...
Практиката да се ликвидират избягали агенти зад граница в разузнаването
Коментари Харесай

Бриго Аспарухов с шокираща версия за отравянето на Скрипал

Практиката да се унищожават избягали сътрудници зад граница в разузнаването е от 30-те и 40-те години на предишния век. Отдавна не е настояща. Това разяснява пред Дир.бг Бриго Аспарухов.

Той бе безапелационен, че не има вяра Русия като страна или съветските спецслужби да имат нещо общо с отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия.

" Реакцията на Европейския съюз бе неповторимо бърза. Всички оповестиха, че имат вяра на Англия за присъединяване на Москва в отравянето, без да има доказателства. А може да е всичко-семейна история, възмездие на някого против някогашния полковник от ГРУ ", сподели още Аспарухов.

Според него, случилото се със Скрипал преследва дълбоки политически и стопански цели. И в последна сметка обстановката е доста странна - губещи са всички участници в спора, само че и всички те са печеливши по един или различен метод.

" Вижте през какви премеждия мина информацията за случая. Първо беше отравяне в заведение, след това на скамейка, в този момент се приказва за входната врата на жилището и вътре в самото жилище, това е доста бърза промяна на обстановката ", сподели още Бриго Аспарухов.

Той бе безапелационен, че истината, когато излезе, ще изненада всички.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР