Практически съвети за това как да успеем, но и на

...
Практически съвети за това как да успеем, но и на
Коментари Харесай

ПОРТФЕЙЛЪТ: За успеха без розови очила

Практически препоръки за това по какъв начин да успеем, само че и на каква цена - това е фокусът на новия подкаст. Водеща е финансистката Лилия Димитрова, която търси формулата за триумфа в прям разговор с гостите си. А те не се тормозят да приказват за своите истории, за мъчно научените уроци, даже за неуспеха.

„ Гостите на „ Портфейлът ” са от радикално разнообразни сфери на бизнеса и живота. Историите им са извънредно разнородни, само че общият извод е един – положителните резултати са вероятни за всеки, който е подготвен да одобри неуспеха като неизбежна част от живота, да начертае проект за справяне със обстановката и да открие пътя към успеха ”, споделя Димитрова. 

„ Хората, които поканих са известни, сполучливи, почтени, някои познават същинската беднотия. Не се опасяват да споделят, че се опасяват. Имали са хиляди компликации, само че с воля, труд и неизменност са станали това, което са ”. 

В слушателите могат да намерят отговори на значими за тях въпроси и да открият своята персонална формула за триумф.  
Как се излиза от банкрут и се стига до триумф? 
„ Всеки желае да лети, само че първо би трябвало да се научи да върви ”, споделя психоложката Магдалена Николова. Тя акцентира, че най-важно при неизбежния неуспех е по какъв начин ще реагираш – незабавно ще започнеш да се бориш или незабавно ще се откажеш. Според Николова банкрутът може да е освен финансов – той може да е прочувствен, здравен, психлогически. Затова грижата за себе си е в основата на всичко. 

Лилия ни среща и с Йордан Дъбов, който се отхвърля от музикална кариера в Прага, с цел да се върне в България и да продава изцяло чужд артикул на извънредно закостенял пазар. Успехът лишава десетилетие. „ За да успееш, би трябвало да слушаш жена си ”, споделя той и акцентира, че постоянно достиженията в професионален план  минават през намирането на верния житейски сътрудник. Дъбов споделя за пътешествията си в търсене на най-хубавото кафе, чието припознаване у нас е лишило години. 

Едно от най-популярните лица в имотния отрасъл у нас - Георги Павлов, смята себепознанието и инвестицията в себе си за единствения метод за триумф. „ Преди да осъществите брилянтния си проект за тотална победа, въпреки всичко би трябвало да оцелеете ”, твърди Павлов и напомня, че с цел да бъде потребен един артикул, той би трябвало да взема решение съответен проблем. 

Станислав Георгиев – един от хората, справили се с предизвикването да изведат водеща телекомуникационна компания от рецесия, твърди, че обединен екип се ръководи единствено „ със 100% искреност ”. И споделя за какво и най-блестящият водач може да претърпи цялостен неуспех. И по какъв начин Пейо Филипов съумява да заплати заплатите на чиновниците си по време на пандемията, когато над 100 000 чиновници от сектора остават без работа. 

„ За нас може да е било мъчно, само че София не е България – притежателите на заведения в дребните обитаеми места бяха под доста по-голям напън и доста от тях затвориха вечно ”, показва Пейо.

„ Ние хората реагираме друго на съумелите. За някои мислим, че са постигнали триумфа си елементарно, за други – че са галеници на събдата или че са разчитали напълно на фамилията или колегата си. С този подкаст желая да покажа пътя в неговата целокупност, с всичките му компликации. Това е артикул за парите и за бизнеса – искрено и през разнообразни вероятности. И се надявам всеки фен да откри там отговори на въпросите, които го вълнуват ”, добавя Лилия Димитрова.

Последният посетител на е прочут артист, а епизодът с него ще бъде излъчен на 27 януари 2023 г. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР