Прагът от 10 000 тона несъбрани отпадъци в Париж е

...
Прагът от 10 000 тона несъбрани отпадъци в Париж е
Коментари Харесай

Над 10 000 тона несъбрани отпадъци по улиците на Париж

Прагът от 10 000 тона несъбрани боклуци в Париж е преминат, по данни на кметството, написа " Фигаро ".

На тринадесетия ден от стачката на сметосъбирачите в чистотата кризата с боклука в Париж се утежнява. „ Това към този момент не са купчини, а стени с боклук “, тревожи се гражданин на 8-ми регион пред пробити и вонящи чували. Символичният предел от 10 000 тона боклуци, разпръснати по тротоарите, беше преминат през днешния ден следобяд, съгласно кметството на Париж.

Освен неудобството, рисковете от нехигиеничност и неустановеност могат да доведат до рискови обстановки в столицата. „ Концентрацията на отпадък, изключително храна, излага популацията на риск, съставлява проблем за публичното здраве и предизвиква разпространяването на плъхове, които са преносители на заболявания “, подчертаха от централата на полицията в Париж, преди да прибавят, че „ това струпване усилва рисковете от пожар “. По време на спонтанните демонстрации против пенсионната промяна, които се усилват във Франция, някои деятели не се двоумят да подпалват купищата чували с отпадък по пътя си.

Кризата с боклука наподобява е резултат от стачкуването на дребен брой сметосъбирачи. Профсъюзите не са дали данни, само че кметовете на на 9-ти и 5-ти регион на Париж, Делфин Бюркли и Флоранс Берту, пресмятат, че единствено 5% от сметосъбирачите са в стачка, прибавя " Фигаро ".

Инфо: " Фигаро "

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР