ПР-ът е измислен, за да се вдига постоянен шум, дори

...
ПР-ът е измислен, за да се вдига постоянен шум, дори
Коментари Харесай

Журналист: Обещанията на Събев са толкова близо до реалността, колкото и космическият туризъм от летище Русе

ПР-ът е фиктивен, с цел да се подвига непрекъснат звук, даже когато това, което заявяваш е изцяло непостижимо и неосъществимо.

Министърът на превоза Николай Събев е безапелационният водач по повдигане на звук, чиито обещания обаче са толкоз покрай действителността, колкото и галактическият туризъм от летищеРусе, да вземем за пример.

Не единствено през май ще тръгне най, най, но най-бързият трен до Бургас (просто няма да стопира никъде), ами отивате на метростанция "Младост ", да вземем за пример и хвърляте в смут касиерката, като й казвате: "Един детски билет и два за възрастни до Слънчака, апелирам! " Тя се усмихва и след към час битка с внедрената нова система споделя: "Ето Ви билет за метрото, а в този момент отидете на гарата и вземете и билета за влака. "

Да уточним единствено, че на БДЖ лиши към 18 години да внедрят съвсем работеща система за онлайн продажба на билети. По средата на този интервал, когато и на касите се продаваха билети през електронната система се стигна до рядкости, когато тригодишни деца бяха настанявани на седалки през два вагона от родителите си.

Заканата на министъра е, че ще сменя хората на управителни постове до момента в който се откри този, който извърши всичките му светли проекти.

Остават няколко въпросителни:

- За да се усили с 50% пътникопотокът с железницата, от кое място ще се вземат тези хора, в случай че не разчитаме да задържим тук украинци и да ги задължим да генерират трафик?

- Ако бъдат закупени влакове и вагони, които са подобаващи за придвижване с 200 км/ч, къде тъкмо ще подвигат тази скорост?

- И в случай че релсите в България не престават да разрешават 47 км/ч междинна скорост на напредване, с изключение на за муден туризъм, по какъв начин някой ще избере да пътува по този метод?

Лияна Панделиева, Facebook
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР