ПП са странно мълчаливи, когато става дума за винетки, апартаменти

...
ПП са странно мълчаливи, когато става дума за винетки, апартаменти
Коментари Харесай

ПП са странно мълчаливи, когато става дума за винетки, апартаменти и убийства, извършени от техни хора

Политическа партия са необичайно безмълвни, когато става дума за винетки, жилища и убийства, осъществени от техни хора. Това написа в собствен коментар Ирини Зикидис.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Озадачава ме тишината, която идва от ляво.

Визирам, несъмнено, убийството на мъжа, осъществено от жена му и тъща му – и двете фрагменти на Продължаваме Промяната. Въобще, странна работа. Гласовитите, по принцип, диванни остриета, са необичайно безмълвни, когато става дума за винетки, жилища, гешефти, обири и убийства, осъществени от техни хора. Да се чуди човек къде отидоха всички гръмки приказки за морал и чест, с които ни баламосваха години наред, до момента в който се наредят на софрата.

Този статус е на няколко години. И не се отхвърлям от нито една дума

Престъпниците нямат пол и народност. Съжалявам, че подсещам обикновени неща, само че въпреки всичко – всички ние сме артикул първо на ролевите модели, морални характерности и образование в границите на фамилията ни, а на по-късен стадий – на съответната обществена среда, в която сме попаднали, с нейните обществени, културни и стопански параметри.

Консолидирането на вътрешните ни настройки, ценностна система и морал, е директен резултат от всички тези фактори, като се изключи клинични случаи като психопатия.

С други думи, в случай че изборът на един субект е принуждение над по-слабия, бил той мъж, жена, дете, дъртак или животно, и в случай че този субект може да носи отговорност за дейностите си, диагнозата е ясна. Оскотяване. Липса на образование. Липса на верен модел в фамилията. Липса на морал. Липса на ценностна система. Липса на спирачки, на преграда, която дели нормата от извращението.

Грубите систематизирания и слагането на мъжете под знаменателя ‘всички мъже са насилници’ е освен неуместно, само че и надълбоко неправилно. Просто тъй като статистиката споделя друго: „ Смъртността в резултат на принуждение при мъжете в България е три пъти по-голяма, в сравнение с при дамите “.

Предлагам всички дами да се поуспокоим и да се сетим, че имаме мъже, братя, синове

И че статистически, шансът те да станат жертва на принуждение, в това число ликвидиране, е ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ. И че сегрегирането по сексуален симптом е тъпота. И че ТРЯБВА ДА БОРИМ НАСИЛИЕТО Пожарна охрана ПРИНЦИП. И че насилието постоянно стартира в детска възраст, нормално с принуждение против животно. И че насилническият инстинкт у детето може да е реакция, в резултат на физическо или психическо принуждение по отношение на самото него от страна на единия или двамата родители (включително майката). И че черно-бялото мислене на истерични популисти е cancer.

И изобщо, наклонността за стигматизиране на мъжа е надълбоко гнусна (макат и чудесно заплатена), тъй като тя внушава, че всяка демонстрация на принуждение от страна на мъжа към дамата, е не някакво непоносимо изключение, а ПРАВИЛО. И че мъжете всеобщо са насилници.

Престъпниците могат да са и мъже и дами, също като жертвите

Нито мъжете са абонирани за ролята на насилника, нито дамите за ролята на жертвата. Ако в 21 век водещата теза е ‘Мъжете, и най-много тъпите български мъже, са врагове на дамите, тъй като са насилници’, и това е най-широкият небосвод на осмисляне на проблематиката, имаме сериозен проблем.

Още отзиви четете в категорията Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР